Van de aankleding van de ruimtes in een moderne nieuwbouw tot de heropfrissing van verouderd interieur, de bekwame decorateurs van team Verlynde verzorgen elke opdracht tot in de kleinste puntjes. Met een passie voor de ambacht, jarenlange ervaring en gebruik van kwalitatieve materialen, kun je altijd op ons rekenen voor zowel particuliere als professionele projecten.

Starten met een uitzonderlijk concept

Bij elke vorm van binnenwerken hoort altijd een grondige voorbereiding, ongeacht of het om een schilderopdracht of behangwerken gaat. We overleggen graag met je om voeling te krijgen met jouw visie. We luisteren naar je ideeën, bespreken de praktische mogelijkheden, adviseren over kleuren of motieven en zoeken naar een unieke stijl die past in je ruimte of kamer.

Nadat het interieurconcept op punt staat, gaan we aan de slag met voorbehandeling van de ondergrond in de ruimtes die onder handen genomen mogen worden. Oneffenheden en barsten worden vakkundig weggewerkt door de ondergrond grondig te behandelen. Onze vakmensen schuren en plamuren alles tot in het kleinste detail.

Richting een memorabel interieur

Zo staat alles klaar om aan de volgende en meest fijne fase te beginnen, waarbij je alles zal zien evolueren tot een knap geheel. Eerst volgt de grondlaag, waar je meteen over verschillende opties beschikt. Vaak opteren we om vliesbehang aan te brengen om daarna te overschilderen, maar een eerste verflaag is vaak ook prima als onderlaag.

De juiste grondlaag is een noodzakelijke basis voor een uitmuntend schilderresultaat.

Vliesbehang is het materiaal bij uitstek om daarna kwalitatief schilderwerk te kunnen leveren. Het absorbeert de verf zeer beperkt, voorkomt strepen op je muren en zorgt voor meer bescherming. Per ruimte wordt het juiste vliesbehang geselecteerd, en we adviseren je graag naar de verschillende opties.

Keuze voor een goede primer

Bij een onderlaag uit verf varieert het werkproces naargelang het materiaal van de ondergrond. De experts van Verlynde zorgen er alvast voor dat de juiste ‘primer’ nauwkeurig wordt aangebracht, zodat de volgende verflagen zich goed hechten aan elke ondergrond en zo een duurzaam resultaat opleveren.

Secuur schilderwerk na de nodige voorbereidingen

Na de nodige voorbereiding geven we met plezier kleur aan de muren en plafonds van jouw woning, kantoor, project of zaak. Dit kan onder andere via professioneel schilderwerk. Onze stielmannen & stielvrouw hebben oog voor detail en voelen zich thuis in zowel het schilderen van een klassieke landelijke woning tot zorgen voor een strakke look bij professionele bedrijfsruimtes. Alles gebeurt vlot en secuur, met hoogwaardige producten van onder andere Trimetal en BOSS Paints.

Liever rustig of ga je voor gedurfd?

We adviseren je graag over de stijlmogelijkheden en kleurenopties. Liever een rustige, gebalanceerde look of fan van iets creatiever en gedurfder werk? Bij Verlynde krijg je een breed aanbod aan mogelijkheden en doen we alles om een knappe harmonie te creëren.

Nadat alles gereinigd en geëgaliseerd is, de grondlaag is aangebracht en de hoeken netjes zijn gekit, brengen we met precisie de nodige verflagen aan. Hierbij houden onze schilders steeds rekening met de droogtijd van de verf op de wand of het plafond. We hebben tevens ook ervaring in het schilderen van trappen en kozijnen.

Lees meer
Lees meer