Aanpak

Samen naar een onberispelijk resultaat

Met een select team van vakkundige schilders en interieurexperts garanderen wij een uitstekende samenwerking en een onberispelijk resultaat. We begeleiden je tijdens het volledige proces, geven met plezier advies over materiaal, kleuren en motieven om zo een uniek interieur of uitzicht te creëren op maat.

Toetsen naar je decoratieve verlangens

Om een eerste feeling te krijgen van het idee van het interieur of de buitenkant en een beter beeld te krijgen van jouw verwachtingen, komen we met plezier even langs. We toetsen naar je decoratieve ideeën, adviseren graag over de mogelijkheden en leggen eventueel al een basis voor het breder concept.

Goede voorbereiding als basis voor een knap project

Na het verkennend gesprek meten we de ruimtes en muren op zodat we nadien meteen aan de slag te kunnen met een inschatting van het project. Dit gesprek is voor ons een belangrijk aspect van het proces, want een knap interieur of afgewerkte gevel steunt op een goede basis. Aarzel zeker niet om doorheen het verloop nog vragen te stellen of je opmerkingen door te geven.

Een correcte offerte en nuttig advies

Daarna maken we een vrijblijvende offerte op waarbij we volledige transparantie garanderen. In de offerte vind je een overzicht van de voorbereidingsfase, de geplande werken en de prijzen die we hanteren. We geven enkele basisideeën mee zodat je een eerste feeling krijgt van wat de mogelijkheden zijn.

We adviseren graag om je thuis of project het juiste kleur te geven.

Na goedkeuring van de offerte gaan we samen dieper in op de mogelijkheden, geven we extra advies en suggesties, en wordt het vervolg van het project en de werken uitgestippeld. We proberen een compleet beeld te scheppen van wat je kan verwachten wanneer de interieur- of exterieurwerken aangevat worden.

Let’s get to work

Vooraleer de specifieke werken worden aangevat, bedekken we de ruimtes met de nodige bescherming. We leggen beschermfolie om de vloer en het meubilair te bedekken zodat er geen verfspatten op terechtkomen. Wanneer er schuurwerken aan te pas komen, zorgen we voor de nodige stofafzuiging en na elke werkdag wordt alles netjes aan de kant gezet.

Ons team gebruikt ook enkel kwalitatief en professioneel materiaal. Bij Verlynde werken we samen met de geschikte leveranciers om hoogwaardige benodigdheden en producten aan te leveren. Zo zorgen we voor een complete aanpak van zowel het interieur als exterieur van jouw woning, bedrijfspand of project en garanderen we een schitterend resultaat.