Nieuw interieur voor Brugs herenhuis

Nieuw interieur voor Brugs herenhuis

Zorgen voor correcte afwerking

In hartje Brugge werd team Verlynde ingeschakeld om het interieur te verzorgen tijdens een totaalrenovatie van een uniek herenhuis.

De key hier was vooral een goede communicatie tussen de verschillende aannemers om tot een knap resultaat te komen, en wij namen als ervaren schilders hier het voortouw. We staan als decorateurs namelijk de laatste in de rij, dus moeten alle voorgaande werken ook correct zijn uitgevoerd. Enkel zo kan echt topwerk afgeleverd worden.

Een goede communicatie is absoluut key tijdens een totaalrenovatie.

De inkom vormt hier een mooi voorbeeld van. Onze interieurexperts plaatsten de juiste lijsten en moulures, terwijl een elektricien de indirecte verlichting verzorgde. De antieke woning heeft al wat jaren op de teller, dus kennis van de oude schildersambacht was broodnodig om dit uniek werk te verwezenlijken.

Als schilder en decorateur bij Verlynde gaat het dus om meer dan aanbrengen van de juiste verf. Je moet de types van ondergrond en onderlaag kennen, lijstwerk van deuren kunnen herstellen en de capaciteit bezitten om oude bepleisterde plafondmoulures te renoveren. Een uitdagende opdracht waar we alvast met trots op terugkijken!